De natuur als heelmeester

 

Coaching in de natuur zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Door niet alleen je hoofd, maar ook je lijf te gebruiken zul je op een diepere laag gaan ervaren wat jij nodig hebt. Waar liggen jouw knelpunten en jouw pijnen. Hoe kun je ze gebruiken om stappen te zetten.

“ Van frut naar flow”
Vooral in periodes waarin het tegen zit is het belangrijk om de rust in jezelf te kunnen pakken. Het “frutten” zijn periodes waarin je je niet fijn voelt, dingen harder binnen komen. Pijnen ook pijnlijker kunnen zijn. Het zijn belangrijke periode om jezelf steeds beter te leren kennen en vooral herkennen. De behoefte om dingen anders te willen aanpakken. Andere invulling willen creëren is tijdens deze periode vaak op zijn sterkst. Herkenning, en inzicht in wat er gebeurt en vooral er niet tegen vechten. Het geeft jou tools om weer in een flow terecht te komen. De oogsttijd van het “frutten” noem ik het altijd maar. Rust in je lijf, regie over jouw leven, hoofd/lijf en hart in balans kunnen inzetten.En dat hoef je niet altijd alleen te doen!

Coaching
In een traject brengen we samen in kaart wat er speelt, waar je tegen aanloopt en wat jij nodig hebt en vooral waar wil jij naar toe werken.

De natuur
We maken gebruik van natuurlijke processen en natuurlijke materialen. Door het letterlijk te voelen, te doen en te ervaren werk je op een diepere laag. Je maakt gebruik van hoofd, lijf en intuïtie vanuit jouw natuurlijke staat. Leven vanuit jouw kern !

Een mooie uitspraak is: “De natuur haast zich niet en toch is alles af ” . Het resultaat mag ontstaan door het proces.
Dat geldt ook voor jouw proces. Stap voor stap ……….

Prijzen zie coachtrajecten ( dubbelklik op aanbod)