NLP Wandeling

(4 paden wandeling)

Zicht  op uitzicht

Hoe fijn is het om zonder overtuigingen, blokkades, beren op de weg bezig te zijn met jouw kernplaatje? Het is het plaatje waarin jij je voorstelt wat jij wilt. Tijdens deze wandeling ga je onderzoeken hoe dat eruit ziet en vooral wie ben jij in dat plaatje. Wat kun jij gebruiken en inzetten om daar te komen? 

Het eerste pad

Op dit pad mag je alles inzetten om jouw kernplaatje in te vullen. Wat wil je terug zien aan het einde? Dat kan gaan over jezelf, je baan, je gezin, jouw droom. Het belangrijkste ben jij in dat geheel. Wie ben jij in dat plaatje? Welke ingredienten helpen jou om echt vanuit jouw natuur te leven.  Rust, zelfvertrouwen, eigenwaarde, kunnen zijn met alles, regie hebben ……..Op dit pad zet jij jouw krachtige intentie neer voor wat jij wilt en wie jij bent.

Het tweede pad

Het pad van NU. Wat gebeurt er op dit moment in jouw leven waardoor je het plaatje nog niet kunt vullen zoals jij wilt? Samen kijken we naar wat er speelt in het hier en nu.

Het derde pad

Op dit pad gaat het over hindernissen. Welke ballast draag je mee? Hoe ervaar jij iets?

Het vierde pad

Het pad van de hulpbronnen. Op dit pad ga je kijken welke hulpbronnen jij in jezelf hebt en welke je van buitenaf kunt gebruiken om jouw kernplaatje van het eerste pad te kunnen vullen.

 

We sluiten af bij jouw kernplaatje. Een dierbare plek om te zijn, want die is van jou en daarin ben jij wie je bent! Naar huis met inzicht in wat er gebeurt en welke belemmeringen een rol spelen. En vooral wat kun je gaan inzetten om de weg die jij wilt volgen ook daadwerkelijk te blijven volgen.  

Deze wandeling duurt gemiddeld anderhalf uur en is qua loopafstand niet lang.
Ik ga graag met jou op pad!
(bron NLP wandeling A. Stadegaard)
Kosten: € 85,00