Natuurworkshop: Investeren in jezelf

  • Jij bent niet je emoties
  • Jij bent niet je geld
  • Jij bent niet je baan
  • Jij bent niet je bezittingen
Wie ben jij dan wel?

 

Vrijheid in jezelf hebben

Ken je dat? Ergens diep van binnen voel je dat je beter naar jezelf wilt luisteren. Je niet meer zo laten leiden door onzekerheid, je verdriet, het niet gezien voelen, emoties of wat de reden ook maar is.  Zo’n knagend gevoel van ik wil het anders, maar die jouw hoofd lekker wegdrukt? Het stemmetje dat zo repeterend kan bekritiseren?  Stel je niet aan, het lukt je toch niet, het valt wel mee. Sterker nog die dat gevoel  wil uitschakelen. En juist in dat gevoel liggen zoveel antwoorden, mogelijkheden en die gaan we aangrijpen in deze workshop.

Op pad….

Ga je mee op pad?  Fijn de natuur in en ervaren met behulp van verschillende werkvormen waar jij de regie hebt of weer kunt pakken. De plek om in het NU te kunnen zijn. Aandacht helemaal voor jezelf! Jouw waarde weer even taxeren op de juiste waarde. Niet langer vechten of worstelen met van alles en nog wat want het zit allemaal al in jezelf wat je nodig hebt.Je hoeft het alleen maar omhoog te halen.

Ga weg…..

Na afloop ga je naar huis met ….   vernieuwde energie, zicht op wat jij wilt en wat je daarin (nog) tegenhoudt en vooral zicht op de vervolgstap die je kunt maken. Op naar meer vrijheid en rust in en met jezelf.

Je bent van harte welkom!